Sincostura, uw specialist in steentapijt en PU vloeren

Welkom bij Sinconstura, de referentie voor naadloze gietvloeren in de provincie Antwerpen.  

Zaakvoerder Guido Van Os heeft meer dan 20 jaar ervaring en steekt dagelijks zelf de handen uit de mouwen om zo de beste kwaliteit en afwerking te garanderen.   Geen onderaannemers en een zelfwerkende zaakvoerder zorgen dan ook voor realistische en gunstige prijzen.

Sincostura is een echt familiebedrijf, Guido wordt dagelijks bijgestaan door dochter Yasmine, samen zorgen ze voor een complete make-over van uw woning!  

Sincostura staat voor naadloze PU vloeren en steentapijt, een van onze specialisaties is Sinco-flame of de zogenaamde gietvloeren met ‘betonlook’.  Gietvloeren bestaan natuurlijk in allerlei soorten en vormen zoals kunststofvloeren, mortel-, steen- en marmertapijten.

Ongeacht het type vloer, de voordelen zijn steeds dezelfde! Uw vloer gaat jaren mee, dus geven wij met veel plezier en vertrouwen 10 jaar garantie op uw nieuwe gietvloer!   Wij beperken ons echter niet enkel tot uw vloer!

Om uw ruimte volledig te transformeren zorgen wij ook voor de decoratie en afwerking.  Denk aan de nodige schilder- en of behangwerken om de transformatie compleet te maken.  

Sincostura, uw – naadloze – partner en enige aanspreekpunt voor de make-over van uw woning, kantoor of bedrijf!  

Bezoek onze showroom (na afspraak) of contacteer ons voor meer inlichtingen.  

Tot binnenkort!