SINCOSTURA® bvba: Uw gietvloerenspecialist!

 

Sincostura gietvloeren, uw specialist in gegoten vloeren

De zoektocht naar een perfecte vloer eindigt hier

Sincostura gietvloeren in provincie Antwerpen heeft een passie voor kunstharsvloeren. Onze missie: uw droomvloer maken. Onze jonge speciaalzaak heeft een schat aan vakkennis om voor iedere ruimte de beste oplossing te voorzien. Het gebruik van hoogstaande producten, eerlijkheid, duidelijkheid en vakkennis zijn de bouwstenen in al onze projecten. Met ons VCA-attest op zak garanderen wij bovendien kwaliteit en veiligheid.

 

U kan bij ons kiezen uit mortelvloeren, troffelvloeren, PU-gietvloeren, marmertapijt, steentapijt en de mooie exclusieve Sincoflame.
Dankzij onze veelzijdige vloersystemen, in een waaier aan kleuren, mogelijkheden, systemen en stijlen komen wij tot een passend antwoord voor uw situatie, ruimte, smaak en wensen.

Reken bij Sincostura op:

  • Een persoonlijke aanpak en innovatie door een kleinschalig bedrijf, met een nauwe samenwerking met leveranciers
  • Een stipte naleving van de afspraken
  • Flexibiliteit, met een zelfwerkende patroon. Alles is voor ons bespreekbaar, zoals werken in het weekend of ’s nachts
  • Correcte, eerlijke prijzen zonder aan kwaliteit in te boeten. Met duidelijke offertes, vaste prijzen en afspraken, zodat u nooit voor onaangename verrassingen komt te staan.

Specialist/meestergast in gietvloeren van dienst: Van Os Guido. Met een grote productkennis en een uitgebreide praktijkervaring in vele grote projecten voor privé en industrie is hij uitgegroeid tot een vaste waarde in de wereld van de kunstharsvloeren.

 

 

Vergezeld door een warm menselijk contact en een liefde voor het vak, onderscheiden wij ons van anderen. Wij werken volgens de regels van de kunst(vloeren)! Contacteer Sincostura, wij komen na afspraak vrijblijvend bij u langs om uw project te bespreken en u een offerte te overhandigen.

 

Like onze Facebookpagina om onze realisaties van dichtbij te volgen.

speciaalzaak VCA-Attest